Eerst de energiebesparing laten uitrekenen voor u beslist?

  Met ons energieadvies maakt u altijd een doordachte keuze

  Overweegt u om zonnepanelen, een nieuwe boiler of een warmtepomp te installeren? Voor u beslist welk type u precies gaat aankopen, begint u vast wel even te rekenen. Door het verbruik en/of de energieopbrengst van het nieuwe toestel te vergelijken met uw huidige elektriciteitsfactuur heeft u toch al een ruw idee van de return-on-investment en of de verwachte energiebesparing opweegt tegen de investeringskost.

  Maar kan u uw energiebesparing ook nog uitrekenen als u een volledig nieuwe installatie overweegt met een combinatie van zonnepanelen, warmtepompen en ventilatie? Dan wordt het namelijk al iets ingewikkelder…

  Bij Augustus bvba kan u terecht om heel precies de ROI en uw energiebesparing te laten uitrekenen voor dergelijke combinaties. We houden onder meer rekening met de aankoopprijs, de verwachte energiebesparing en zelfs de invloed op het E-peil van uw woning. Dat doen we voor elk toestel afzonderlijk én voor de gehele opstelling.

  Onze energie adviseurs maken dergelijke energieberekeningen geheel onpartijdig. U kan dus de energiebesparing laten uitrekenen voor een bestaande installatie, maar evengoed voor een nieuwe installatie van eender welke leverancier. Of heeft u graag dat we meteen een praktische totaaloplossing uitwerken, de besparing uitrekenen en ze nadien ook komen plaatsen en onderhouden?

  Eigen ontwerpafdeling

  Bij Augustus bvba investeren we voortdurend in knowhow en expertise. Onze medewerkers volgen de technologische ontwikkelingen in de koeltechniek sector op de voet en scholen zich voortdurend bij. Daardoor kunnen we u perfect en deskundig adviseren om de juiste HVAC oplossingen te selecteren voor bij u thuis of op kantoor. Wij stellen immers steevast maatwerk totaaloplossingen voor die het hoogst mogelijke rendement opleveren.

  Met onze state-of-the-art softwarepakketten kunnen we de totale energiebesparing en de return-on-investment bovendien haarfijn uitrekenen en dat zelfs voor samengestelde en complexe installaties.

  Ook installatie en onderhoud

  Heeft u ons een totaaloplossing laten uittekenen en de totale energiebesparing laten uitrekenen, dan mag u op beide oren slapen dat u de juiste keuzes maakt. Ook de aankoop, de plaatsing en het onderhoud van uw toestellen kan u bovendien aan ons toevertrouwen. Zo heeft u 1 partner die uw volledig systeem door en door kent.

  Graag wat advies?

  Geïnteresseerd in onze consultancy services of wil u uw huidige of toekomstige energiebesparing wel eens in detail laten uitrekenen? Contacteer ons en laat u verrassen door onze creatieve opstellingen die nu én in de toekomst renderen.