U gaat een airco laten plaatsen om te koelen?

  Onze Daikin airco’s kunnen veel meer dan dat!

  Natuurlijk kan u nog steeds airco laten plaatsen om de temperatuur in huis aangenaam fris te maken bij warm weer, maar dat is lang niet de enige reden waarom airconditioning laten installeren een verstandige keuze is.

  De airco-installaties van tegenwoordig kunnen namelijk zowel koelen als verwarmen. Door het warmtepompprincipe met warmterecuperatie toe te passen, doen ze dat zelfs bijzonder energiezuinig. Via zo’n warmtepomp wordt namelijk gratis omgevingswarmte uit de buitenlucht onttrokken of via zonnepanelen op het dak gegeneerd. Deze warmte kan dan gebruikt worden om de binnenlucht of sanitair water mee op te warmen.

  Airconditioning regelt bovendien niet alleen de temperatuur binnenshuis, ze zorgt ook voor een evenwichtig en gezond binnenklimaat. De airco toestellen gaan namelijk de toevoer van verse buitenlucht en de luchtvochtigheid regelen en bijsturen waar nodig én de lucht ook filteren. Stuifmeel en onaangename geuren in huis zijn daarmee verleden tijd.

  Kortom, airco laten plaatsen, dat is kiezen voor meer comfort én een lagere energiefactuur!

  Maximaal gebruiksgemak

  U wil geen airco laten plaatsen omwille van geluidsoverlast en tocht? Ook deze ongemakken zijn voorgoed verbannen. Er zijn zelfs nog heel wat andere leuke extra’s
  • De moderne airco’s zijn fluisterstil. U kan ze perfect in de kinderkamer plaatsen en nauwelijks horen dat ze aanstaan.
  • Weet u niet meer waar u de uiterst gebruiksvriendelijke afstandsbediening heeft gelegd? Geen probleem, want u kan uw airco’s ook online of via uw domotica-installatie bedienen!
  • Dankzij de 3D luchtverdeling en de horizontale en verticale swing wordt de lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld. De COANDA luchtuitblaasstroom is bovendien aanzienlijk langer, waardoor de verse lucht zelfs de kleinste hoekjes in de ruimte bereikt. De comfortmodus richt koude lucht tenslotte naar het plafond en warme lucht richting vloer. Tocht en vervelende luchtstromen worden u dus volledig bespaard.
  • Merken de bewegingssensoren geen aanwezigheid in de ruimte op? Dan wordt de airco automatisch in energiespaarstand gezet. Ook automatische timers kunnen aangesloten worden.
  • De inverter technologie stuurt de omgevingstemperatuur voortdurend bij. U hoeft de airco dus niet meer telkens aan- en uit te schakelen. Daardoor start het systeem sneller op en bespaart u tot maar liefst 30% energie ten opzichte van een klassiek model.

  Airco’s hoeven er niet saai en lelijk uit te zien!

  Daikin® ontwerpt bijzonder stijlvolle binnenunits die ook in úw interieur niet zullen misstaan. U kan kiezen voor haast onzichtbaar weggewerkte inbouwcassettes, maar evengoed voor een vrijstaand vloer- of wandmodel dat wél opvalt. De vrijstaande binnenunits worden dankzij hun strak design immers net een eyecatcher in uw interieur. Voor de kleur van het toestel heeft u bovendien keuze uit traditioneel wit, elegant zilver of stoer antraciet.

  De buitenunits zijn intussen ook compacter dan ooit. Met multi-combinaties kan u zelfs verschillende aircotoestellen binnenshuis aansluiten op eenzelfde buitenunit. Extra plaatsbesparing dus.

  Voor middelgrote tot grote gebouwen biedt het VRV-systeem dan weer opvallende voordelen. Bij dit systeem wordt de koeling en verwarming van verschillende individuele zones in het gebouw centraal geregeld. Warmte die normaal verloren gaat in airconditioning en koeling wordt overgebracht naar andere zones of naar de warmwatervoorziening. Hierdoor wordt het energieverbruik in grotere gebouwen aanzienlijk verminderd.

  Airco’s voor particulieren

  • Wandmodel
  • Vloermodel
   • Comfort
   • Design
  • Inbouwsatellietmodellen (plafond)

  Airco’s voor bedrijven & horeca

  • Cassettes
  • Inbouwsatellietmodellen
  • Wandmodellen
  • Plafondonderbouwmodellen
  • Vloermodellen
  • VRV-systemen & multi-split

  Binnenkort ook alle voordelen van airconditioning bij u thuis?

  Overtuigd door deze vele voorden? Neem dan even contact met ons op om een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen om ook bij u thuis airco te laten plaatsen.

  Doordat we Daikin® super dealer zijn, vallen onze prijzen voor de aankoop en ook voor het onderhoud van uw aircotoestellen bij Augustus bvba vast beter mee dan verwacht!