Wij volgen de nieuwe evoluties in koeltechniek op de voet!

  Koeltechniek, verwarming en ventilatie zijn steeds een samenspel van verschillende technische systemen. Die systemen, processen en producten worden voortdurend heruitgevonden en geoptimaliseerd om nog betere prestaties te leveren.

  De koeltechniek sector staat zeker niet stil. Er komen voortdurend nieuwe producten op de markt en het is aan ons om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Enkel zo kunnen we u immers keer op keer de best geschikte HVAC oplossingen voorstellen met het hoogste rendement.

  Bent u zelf ook graag helemaal mee? Wij volgen alle nieuwtjes uit de koeltechniek sector en selecteren die weetjes die ook voor u interessant kunnen zijn. Vervolgens vatten we de voor- en nadelen van nieuwe HVAC producten overzichtelijk samen en leggen we koeltechnische begrippen klaar en helder uit.

  26/09/2015
  Bij Augustus bvba bent u altijd zeker van maximaal energierendement. Zelfs bij renovatieprojecten met een bestaande gasketel, radiatoren en/of vloerverwarming. Dan sluiten we namelijk een Daikin Altherma warmtepomp op uw condensatieketel aan en bepaalt het intelligente systeem zelf wanneer welk systeem in werking moet treden om optimaal energierendement te garanderen. Dat levert een besparing van maar liefst 32% ten opzichte van uw huidige gasketelinstallatie op!
  26/09/2015
  Of u best een zonneboiler of een warmtepompboiler installeert, hangt af van verschillende factoren. Onder meer de oriëntatie van uw dak speelt een belangrijke rol en ook het rendement en de subsidiëring zal voor beide opties anders zijn. Wij leggen het verschil in werking haarfijn uit en lichten de praktische voor- en nadelen van beide systemen heel precies aan u toe. Al blijft het geen gemakkelijke keuze…