Wij installeren, onderhouden én keuren uw melkkoeltank

  Een melkkoeltank kopen? Wij kiezen bewust voor Mueller kwaliteit!

  Op zoek naar een koel- en bewaringssysteem voor melk in uw veehouderij of zuivelbedrijf? Dan is een melkkoeltank van het Nederlandse Mueller zeker het overwegen waard. Mueller geniet namelijk al decennia lang een onberispelijke reputatie als een van de grootste en meest betrouwbare toeleveranciers wereldwijd van melkkoeltanks voor professioneel gebruik.

  Ook bij De Beck Koeltechniek (een dochteronderneming van Augustus bvba) zijn we overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit van een Mueller melkkoeltank. We zijn dan ook bijzonder trots op onze erkenning als erkend Mueller installateur.

  De Beck Koeltechniek bvba is eveneens IKM gecertificeerd. We kunnen dus niet alleen uw melkkoeltank installeren, maar ze ook keuren, onderhouden en herstellen! Zo heeft u 1 partner voor de plaatsing, het onderhoud en zelfs voor het opstellen van een MAR keuringsrapport (Meet Adviesrapport).

  Mueller melktanks zijn….

  … duurzaam en stabiel dankzij een zware balkconstructie, verstelbare poten en een optimale gewichtsverdeling
  … eenvoudig te bedienen via een gebruiksvriendelijke besturingsunit en duidelijke display
  … gemakkelijk te reinigen dankzij het zeer gladde tankoppervlak, de gepolijste lasnaden en de verticaal gepositioneerde roerwerkbladen
  … energiezuinig, waterbesparend en extra geïsoleerd door een RVS behuizing van maar liefst 2,5 mm dik
  … snel en eenvoudig aan te sluiten omdat de koelaansluitingen zich buiten de tank en niet in het isolatiegedeelte bevinden

  Klinkt interessant?

  Een berichtje via ons contactformulier volstaat om meer informatie en prijzen te ontvangen voor de installatie, reiniging of keuring van Mueller melkkoeltanks in uw bedrijf.