Niet 1 koeltechnisch bedrijf, maar 2 onder 1 dak

  Over Augustus bvba & De Beck Koeltechniek bvba

  Het verhaal van Augustus bvba en De Beck Koeltechniek startte al in 1995. Toen richtte wijlen Erik De Beck zijn koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in airconditioning op. Zijn unieke visie en service wisten heel wat klanten te charmeren en dus ging Erik in 2000 op zoek naar een partner om de sterke groei te consolideren. Dat werd Hein Augustus en samen startten ze het koeltechnisch bedrijf BVBA De Beck Koeltechniek op.

  Hein Augustus had behalve een graduaatsdiploma Industriële wetenschappen met specialisatie klimatisatie ook al heel wat jaren ervaring op zak wat betreft het ontwerpen van geavanceerde koel- en airconditioningsinstallaties. De beide zaakvoerders hadden hun kunnen en expertise toen al ruimschoots bewezen. Ze behaalden beiden nadien ook nog het IKM-certificaat, de erkenning om MAR’s (meet advies rapporten) voor melkkoeltanks op te stellen.

  In 2009 was de groei en de vraag naar alternatieve energie nauwelijks nog bij te houden en dus werd een tweede koeltechnisch bedrijf, Augustus bvba, opgericht. Tot op vandaag focust Augustus bvba zich op energiezuinige HVAC oplossingen voor particuliere woningen en kantoorgebouwen met onder meer vooruitstrevende warmtepompen, hoogrendementsventilatie en zonne-energie. De Beck Koeltechniek bvba richt zich dan weer specifiek op de professionele markt met industriële koel- en vriesinstallaties, melkkoeltanks en koelwagenverhuur.

  Zo maken wij het verschil

  Zowel bij Augustus bvba als bij De Beck Koeltechniek bvba vinden we expertise en service bijzonder belangrijk. Deze visie is geen dode letter, maar vertalen we dagelijks in de praktijk.

  • Ons team bestaat uitsluitend uit geschoolde en erkende koeltechnici.
  • We volgen de technologische vooruitgang in ons vakgebied op de voet en investeren voortdurend in bijscholingen en hoogtechnologische software.
  • Onze in-house ontwerpafdeling integreert koeling, verwarming, warmtepomp- en zonnetechnologie in 1 maatwerk totaaloplossing. Helemaal op maat van uw woning, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren.
  • Onze energieadviseurs rekenen heel precies de return-on-investment van uw complete HVAC installatie uit. Zowel de aankoopkosten als het verwachte energierendement worden haarfijn uitgerekend zodat ú geargumenteerde keuzes kan maken.
  • Doordat we Daikin Super Dealer zijn, staan we in rechtstreeks contact met de fabrikant én kunnen we u uiterst voordelige prijzen aanbieden.
  • Voor bestaande klanten zijn wij in noodgevallen en dringende interventies 24/7 bereikbaar!

  Meer weten over ons bedrijf?

  U kan Augustus bvba op Facebook volgen of onze medewerkers contacteren via telefoon of mail.

  Ben jij het helemaal eens met onze visie en spreekt een job als koeltechnieker bij ons bedrijf je wel aan? Solliciteer dan gerust even spontaan door ons je cv en motivatiebrief door te sturen.