Ook professionele koeltechnische installaties De Beck

  Op onze koeltechnische installaties kan u vertrouwen

  Bij Augustus bvba zijn we voornamelijk gespecialiseerd in energiezuinige HVAC oplossingen voor particuliere woningen. Professionele klanten kunnen dan weer bij onze dochteronderneming De Beck Koeltechniek bvba terecht.

  Onze collega’s van De Beck Koeltechniek hebben zich namelijk in het bijzonder toegespitst op het ontwerp, de installatie en het onderhoud van koeltechnische installaties voor horeca en industrie.

  Bij dergelijke professionele koeltechnische installaties ligt de focus steeds op bedrijfszekerheid, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. U moet als ondernemer namelijk blindelings op de goede werking van uw koelsysteem kunnen vertrouwen.

  Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring weten we de best geschikte koelsystemen voor uw toepassing te selecteren. Voor de installatie rekenen we enkel op geschoolde en gecertificeerde koeltechniekers en onze techniekers zijn bovendien de klok rond bereikbaar voor dringende interventies. U mag dus op beide oren slapen wanneer u een koeltechnische installatie bij De Beck Koeltechniek aankoopt!

  Deze koeltechnische installaties kunnen we voor u plaatsen

  • Koelkamers/diepvrieskamers voor groente-, fruit-, zuivel-, vlees- en visindustrie
  • Koelcellen/vriescellen voor grootkeukens, retail en grote huishoudens
  • Diverse horeca koelingen, wandkoelingen en gekoelde wijnkelders voor bars en restaurants
  • Industriële koeltunnels/vriestunnels
  • Schokvriesruimtes
  • Mueller melkkoeltanks voor landbouwbedrijven

  Melkkoeling voor landbouwbedrijven? Een bijzondere expertise

  De Beck Koeltechniek bvba is IKM-gecertificeerd en erkend Mueller® installateur. Daardoor kunnen we ook melkkoeltanks installeren, keuren en herstellen. Ook een meet adviesrapport (MAR) kunnen én mogen we voor u opstellen.

  Ook verhuur koelwagens

  Voor tijdelijke koeling op verplaatsing hebben we ook professionele vries- en koelwagens te huur. Deze kan u reeds vanaf 1 dag of voor een langere periode huren. Zo beschikt u ook op verplaatsing of tijdens eenmalige evenementen over betrouwbare koeling.

  Graag een vrijblijvend prijsvoorstel?

  Op zoek naar professionele koelsystemen en benieuwd naar het prijskaartje? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen!